Get Adobe Flash player

"Строителни Конструкции" АД е дружество със 100% частен капитал, създадено през 1994 година и развиващо широк спектър от дейности в отрасъл Строителство. За своята над 10-годишна история ръководният екип успя да създаде, развие и наложи на пазара фирмената марка "Строителни Конструкции" като гаранция за висок професионализъм, коректност в отношенията с партньорите и високо качество на създавания продукт.

Структурата на дружеството се формира от две основни направления – търговия и строителство.

Логистичната база включва бетонов възел, арматурен цех, цех за производство на PVC и алуминиева дограма, цех за производство на дървени врати, сглобяеми дървени къщи и фургони.

Разполагаме с 3 складово-търговски бази с различна специализация на предлагания продукт в промишлената зона на Варна, 2 складови бази в град Добрич и комплексна складова база в София. В тях се предлага всичко необходимо за строителството и въвеждането в експлоатация на сгради от всякакъв тип – цимент, гипс, фаянс, теракота, гранитогрес, лепила, изолации – топло и хидро, гипсокартон, лайсни, санитарен фаянс и арматура, смесителни батерии и много други.

Всичко това ни дава възможност да предлагаме на пазара продукт с високо качество на конкурентни цени и е наложило "Строителни Конструкции" АД като една от успешните фирми в отрасъла.